Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σημείο συνάντησης των απανταχού αθλητών…

Ετήσιο φεστιβάλ ορειβατικού και θαλάσσιου αθλητισμού Τσαγκαράδας Το Φεστιβάλ Ορειβατικού και Θαλάσσιου Αθλητισμού Τσαγκαράδας είναι ένας θεσμός που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη της Τσαγκαράδας ως ένας χώρος ιδανικός για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Με γνώμονα τη νέα αντίληψη για τον τουρισμό, όπου η προστασία του περιβάλλοντος, των τοπίων, της πολιτιστικής κληρονομιάς και όλων των φυσικών πόρων θεωρούνται σημαντικά, γεννήθηκε η ιδέα για να συνδυαστούν ορισμένες εναλλακτικές μορφές τουρισμού σε ένα πενθήμερο δράσης και περιπέτειας.

Το 1ο Φεστιβάλ (5 Ιουνίου – 9 Ιουνίου 2013) διοργανώθηκε από τον τοπικό Τουριστικό και Αναπτυξιακό Σύλλογο, με τη στήριξη της Περιφέρεια Θεσσαλίας, του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας και της Ένωσης Εστίασης και Διασκέδασης Μαγνησίας.

Ύστερα από την κατά γενική ομολογία πετυχημένη πρώτη διοργάνωση του Φεστιβάλ, η οποία έβαλε τις βάσεις για ένα θεσμό με επίκεντρο τις υπαίθριες δραστηριότητες, η συνέχεια είναι πλέον γεγονός.

Τo 2ο Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 26 Ιουνίου έως την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014, με διοργανωτή τον Τουριστικό και Αναπτυξιακό Σύλλογο Τσαγκαράδας.

…και έπεται συνέχεια

Photo gallery